Skip to main content

Fa bejárati ajtók - melyiket válasszam?

Fa bejárati ajtókA fa nyílászárók meleg otthonosságával a műanyag nyílászárók nem tudják felvenni a versenyt. Így van ez a bejárati ajtóknál is. A fa bejárati ajtók között óriási difernecia lehet mind az árak, mind a minőség tekintetében.

Miből adódhat ez? 

Nem mindegy, hogy egy ajtó egy asztalos keze közül kerül ki egyedei termékként, vagy egy nagyüzem gyártósoráról gördül le tömegcikként. A nagyüzemekben a megfelelő nyereség elérése miatt optimalizálni kell a gyártási folyamatokat, és az alapanyagok felhasználását, ami sok esetben a minőség rovására mehet. A nagyüzemi ajtóknál gyakran előfordul, hogy csak az ajtó külső borítása készül nemes faanyagból, a belső részek már nem.

Az egyedi, kézműves ajtókkal más a helyzet... Itt a cél a minőség, a tartósság, az ár másodlagos szempont. Egyértelmű a különbség például súlyban a nagyüzemben gyártott sorozat ajtók és a kézműves ajtók esetén - ugyanazt a méretet nézve. Ennek nyilvánvalóan az az oka, hogy a kézműves ajtót ugyanabból az anyagból gyártják kívül, belül, nem spórolnak az alapanyaggal. A kis műhelyekben készült ajtók igazán egyediek tudnak lenni, hiszen itt nincs korlátozó gyártósor és ismétlődő folyamatok, az asztalos maximálisan ki tudja elégíteni a megrendelő igényeit kívánságait, legyen szó különleges faragásokról, üvegbetétekről, stb. 

Fő fa ajtó beszállítónk kisüzemi jelleggel működik. Ez azt jelenti, hogy maximálisan ki tudják elégíteni az egyedi igényeket, de a gyártásba beemeltek olyan gyártástechnológiai elemet és gépet, amik a termékek árát versenyképes szinten tudják tartani.

Mind méretben, mind színben megvalósítjuk az egyedi elképzeléseket, sokféle üveg közül is lehet választani. 

Amennyiben fa bejárati ajtó mellett teszi le a voksát, keressen minket ingyenes árajánlatért!