Skip to main content

Redőnyök

Motoros alu redőnyöket is beépítünk!

A redőny óvja a nyílázárókat, nyáron kizárja az erős fényt, a meleget, télen véd az időjárás viszontagságaitól, a hidegtől. Redőny készülhet alumíniumból, és légkamrás műanyagból.

Redőny típusai lehetnek:

  • Külső tokos
  • Vakolható tokos
  • Felsőtokos redőnyrendszerek

A műanyag külsőtokos redőny a legkeresettebb változat, kedvező árfekvésel és sok előnnyel rendelkezik. Könnyen szerelhető és könnyen működtethető,bármilyen tokrendszerbe( külső tokos, vakolható tokos, felsőszekrényes változatban) alkalmazható.

Külsőtokos műanyag redőny felépítése:

Gyárilag festett és fóliázott tok, hajlítva, alumínium tokvégek, csapágyazott műanyag tengely, 37mm - es import műanyag léccel, 53x22 - es (csendesítő-betétes) műanyag lefutóval, extrudált alumínium záró léccel, gurtnival, gurtnicsévélő autómatával.

Az alumínium redőny legfőbb jellemzője, hogy minden egyes alkatrész alumíniumból készül, kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt, a feltolás gátló pedig biztonságtechnikai szerepet is betölt. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, télen megőrzi az épület melegét, nyáron nem engedi át a nap sugarait. A komfortérzetet javítja. Hosszú élettartamú, a széles színpalettának (fadekor fóliával RAL színskála alapján) köszönhetően igazítani tudjuk a ház színéhez.

A külső tokos alumínium redőny felépítése:

Alumínium tok, alumínium tokvég, csapágyazott acél tengellyel, csendesítő-betétes alumínium vezetősínnel, gumis alumínium záróléccel, kézi vagy motoros mozgatással, szürke gurtnival, gurtni gyűjtő automatával.

Tehát összegfoglalva egy jól megválasztott redőny esztétikailag is öltözteti a házat, kiváló árnyékolástechnikai és biztonságtechnikai termék.

Gondoljon már most a szúnyoghálóra is!


Redőnyt szeretne az ablakokra, erkélyajtóra?

Keressen minket elérhetőségeinken!


Redőnyök