Skip to main content

Fa beltéri ajtók

Alapanyag:

A tokszerkezeteket válogatott, ragasztott borovi fenyőből készítjük. Az ajtólapok keretszerkezeteit két vagy három rétegben ragasztott, hossztoldott, csomómentes 43x110mm-es ajtófrízekből állítjuk elő a vetemedés elkerülése érdekében. A betéteket szélesség illetve hossztoldott táblákból szabjuk. Igény szerint toldásmentes borovi fenyő, vörösfenyő, tölgy, meranti, eukaliptusz és egyéb fafajból is rendelhető.

Kivitel:

A beltéri ajtóink 12 cm-es pallótokkal készülnek, illetve utólag elhelyezhető a falvastagságnak megfelelő tokkal, melynek tartozéka koppanásmentesítő tömítő gumi. A falsíkhoz való megfelelő illeszthetőséget az állítható borításnak köszönhetjük. 30cm-es falszélességtől - ajtólaphoz illeszkedő tagolással - kazettás mélybéléses tok is kérhető. Ajtólapjaink egyszeres ütközéssel, falcra záródnak. A tokszerkezet és az ajtólap külső éle a könnyebb tisztántarthatóság illetve a felületkezelő anyagok egyenletes rétegvastagsága érdekében nagy rádiusszal kerekített élekkel készülnek.

Nyitási módok:

Szerkezeteink egyszárnyú nyíló-, kétszárnyú nyíló-, harmonika-, valamint toló-, ajtó kivitelben készülhetnek.

Vasalatrendszer, szerelvények:

A normál ajtók(12cm-es pallótok) 16mm-es Otlav becsavaróspánt-tal, ill Elzet Midi7 zárral vannak ellátva. Az utólag elhelyezhető tokos felületkezelt ajtók 2 csapos 3D Otlav pánttal, ill. Elzet Midi7 zárral készülnek.

Kilincs:

Hoppe hosszúpajzsos vagy rozettás. Igény szerint termékeink más tipusu zárral ill, kilinccsel is rendelhetőek.

Üvegezés:

A beltéri ajtókba kerülő üveg, lehet float, katedrál, savmart, színes, biztonsági, vagy egyedi kivitelű. Az üvegfelületeket különböző osztótípusokkal tehetjük egyedivé.


Ha otthonába fa beltéri ajtókat szeretne, akkor keressen minket elérhetőségeinken!


Fa beltéri ajtók