Fa beltéri ajtók

Alapanyag:

A tokszerkezeteket válogatott, ragasztott borovi fenyőből készítjük. Az ajtólapok keretszerkezeteit két vagy három rétegben ragasztott, hossztoldott, csomómentes 43x110mm-es ajtófrízekből állítjuk elő a vetemedés elkerülése érdekében. A betéteket szélesség illetve hossztoldott táblákból szabjuk. Igény szerint toldásmentes borovi fenyő, vörösfenyő, tölgy, meranti, eukaliptusz és egyéb fafajból is rendelhető.

Kivitel:

A beltéri ajtóink 12 cm-es pallótokkal készülnek, illetve utólag elhelyezhető a falvastagságnak megfelelő tokkal, melynek tartozéka koppanásmentesítő tömítő gumi. A falsíkhoz való megfelelő illeszthetőséget az állítható borításnak köszönhetjük. 30cm-es falszélességtől - ajtólaphoz illeszkedő tagolással - kazettás mélybéléses tok is kérhető. Ajtólapjaink egyszeres ütközéssel, falcra záródnak. A tokszerkezet és az ajtólap külső éle a könnyebb tisztántarthatóság illetve a felületkezelő anyagok egyenletes rétegvastagsága érdekében nagy rádiusszal kerekített élekkel készülnek.

Nyitási módok:

Szerkezeteink egyszárnyú nyíló-, kétszárnyú nyíló-, harmonika-, valamint toló-, ajtó kivitelben készülhetnek.

Vasalatrendszer, szerelvények:

A normál ajtók(12cm-es pallótok) 16mm-es Otlav becsavaróspánt-tal, ill Elzet Midi7 zárral vannak ellátva. Az utólag elhelyezhető tokos felületkezelt ajtók 2 csapos 3D Otlav pánttal, ill. Elzet Midi7 zárral készülnek.

Kilincs:

Hoppe hosszúpajzsos vagy rozettás. Igény szerint termékeink más tipusu zárral ill, kilinccsel is rendelhetőek.

Üvegezés:

A beltéri ajtókba kerülő üveg, lehet float, katedrál, savmart, színes, biztonsági, vagy egyedi kivitelű. Az üvegfelületeket különböző osztótípusokkal tehetjük egyedivé.


Ha otthonába fa beltéri ajtókat szeretne, akkor keressen minket elérhetőségeinken!


Katalógus:

Fa beltéri ajtók

Nestor Trade Kft.

Nyílászáró szakkereskedés - Szeged

Nestor Trade

 

Cím, e-mail:

Cím:

Szeged, Bakay Nándor u. 23/b.

E-mail cím: 

nestortrade(kukac)nestortrade.hu

Telefonszámok:

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00

Szombat: 9:00 - 13:00

Az oldal tetejére

Minden jog fenntartva! © 2021. Nestor Trade Kft.