Skip to main content

Mutasd meg a házad, megmondom, ki vagy!

Egy új ház építése mindenki életében fontos mérföldkő. Otthon a családnak, státuszszimbólum, ízlésünk, igényeink megvalósulása. Mindenkinek más stílus tetszik, más igényei vannak. Ami mindenképpen fontos, hogy a ház illeszkedjen a lakókörnyezetbe és egységes stílust mutasson. A ház meghatározó elemei a nyílászárók. A rosszul megválasztott méretek, megjelenés az egész összképen ronthat, míg a jól eltalált nyílászárókkal feltehetjük a koronát otthonunkra.

Az esztétikum mellett nagyon fontos a biztonság és a hőszigetelés is. A nálunk található fa nyílászárók minőségi alapanyagokból készülnek, a sztenderd méretek mellett akár egyedi méreteket, igényeket is meg tudunk valósítani.

Mire figyeljünk a bejárati ajtó választásánál?

Fontos, hogy az esztétikum mellett, a már említett biztonsági és hőszigetelési elvárásoknak is eleget tegyen. Legyen összhangban az épület többi elemével, mind színben, mind formában. Minél biztonságosabb egy bejárati ajtó, annál jobbak a hőszigetelési tulajdonságai is, ezt ne felejtsük el.

Mi olyan bejárati ajtókat kínálunk, amik vetemedésmentesek, 3 vagy 4 rétegben ragasztott hosszanti erezetű fából készülnek. Anyagát tekintve készülhetnek borovi fenyőből, vörös fenyőből, tölgyből, merantiból, de készülhetnek más, műszakilag alkalmas fajtából is.

A felületkezelés általában UV álló felületkezelés 4 rétegben, de ha utólag szeretnék a felületkezelést elvégezni, akkor az ajtók kérhetők felületkezelés nélkül is.

A vasalatok tekintetében is törekszünk a legjobb minőségre, hogy megfelelő legyen a teherbírásuk. Annak érdekében, hogy az ajtók csendesen nyíljanak, zárjanak, gumitömítéseket is alkalmazunk. Alap esetben az ajtók 45 mm-es keményfa küszöbbel készülnek, de ettől eltérő küszöb is kérhető. Az ajtók fabetétei akár hőszigetelt üveg vagy hőszigetelt fabetét is lehet.

Az egyedi igények maximális figyelembevétele, a minőségi alapanyagok garantálják, hogy nálunk megtalálja azt a bejárati ajtót és nyílászárókat, amik az otthonát igazán széppé, biztonságossá és meleggé teszik.